Auto rijdt over rotonde de sloot in

Op de Tillewei bij Kootstertille heeft maandagmiddag een ongeval plaats gevonden tussen mogelijk twee voertuigen. Hierbij is één van de voertuigen in de sloot terecht gekomen.De bestuurder van het voertuig is achter het stuur onwel geworden. Hierdoor is hij rechtdoor over de rotonde geschoten en in de berm terecht gekomen. Hierdoor raakte de bijrijdster dusdanig gewond dat ze buiten bewustzijn is geraakt. Zowel haar letsel als dat van haar man zijn nog onbekend. Of de onwelwording van de bestuurder de directe oorzaak van het ongeval is, is nog niet bekend.Beide inzittenden moesten door de brandweer uit het voertuig worden gehaald en zijn ter plaatse nagekeken door een arts van het mobiel medisch team en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De toestand van de slachtoffers is nog onbekend.Auto rijdt over rotonde de sloot in

Lees verder »