Beetsterzwaag showt haar talent op Koningsdag

BEETSTERZWAAG – Koningsdag in Beetsterzwaag belooft ook dit jaar weer een bijzonder feest te worden. De optocht met grote- en kleine wagens en -groepen, trekt ‘s ochtends en ‘s avonds duizenden bezoekers uit de hele regio. En met de unieke Priuwerij van Sweachster Restaurants, die dit jaar al voor de dertiende maal wordt georganiseerd, heeft het dorp ook ‘s middags een grote aantrekkingskracht op bezoekers uit de verre omtrek.  Naast al het creatieve talent dat jaarlijks door de dorpelingen wordt tentoongespreid tijdens de optocht en het versieren van straten, is er deze editie ook ruimte voor andere talenten. Op een Open Podium kunnen talentvolle Sweachsters hun kunsten tonen aan een ongetwijfeld enthousiast publiek. Aansluitend worden de podia op het ‘Sweachster Terras’, dat dit jaar is aangekleed met kunstwerken van creatief talent van Talant, gevuld met muzikaal talent uit de rest van Nederland.  Uit Arnhem komt Riley’s Band voor een aanstekelijk...

Lees verder »