Bijzondere prestatie V en K turnster Bouma

LEEUWARDEN – Rosanna Bouma heeft tijdens de tweede plaatsingswedstrijd van groep 5 een uitstekende meerkamp geturnd. Een bijzondere prestatie want de afgelopen weken kon zij niet trainen vanwege een enkelblessure.  Pas in de laatste week kon Rosanna de training weer volledig oppakken.  Zij turnde zondag in Nieuwehorne, in een zeer sterk bezet veld, naar het goud. Mede door dit goede resultaat plaatste zij zich voor de FK meerkamp en voor de FK Toestel (op drie onderdelen). Ook Melanie Geurtsen, die achtste werd, is voor beide FK’s geplaatst. Bij de junioren was er ook succes. Hier was het een spannende strijd tussen Linda Visser en Danique Elzinga om zilver en brons. Danique deed het net even beter dan Linda. Linda heeft zich hiermee geplaatst op vier toestelfinales. Danique is voor de FK meerkamp en voor de FK Toestel geplaatst.

Lees verder »