GEZOCHT: Bruiloftsgast voor make-over!

Ben jij binnenkort uitgenodigd op een bruiloft en wil je advies over make-up en kleding? Meld je dan nu aan! Voor de make-over van het nieuwe RTV NOF Magazine zoeken we een vrouw die binnenkort als dag-gast uitgenodigd is op een bruiloft. Je wordt door Wendy’s Beautiek uit Damwâld geadviseerd en opgemaakt. Bij Harms Mode uit Dokkum steken ze je in prachtige, feestelijke kleding. Gedurende deze dag zullen er foto’s en video-opnames gemaakt worden. Als je mee wilt doen stuur dan een mailtje naar: marcel@24webvertising.nl waarin je wat over jezelf vertelt en misschien nodigen we jou uit!Graag daarbij ook je kledingmaten en een recente foto. Zorg dat je beschikbaar bent op dinsdag 2 mei aanstaande vanaf 09:00 uur. De dag eindigt circa 16.00 uur.GEZOCHT: Bruiloftsgast voor make-over!

Lees verder »