Circus Salto te zien in Dronryp, Sint Annaparochie en Berltsum

REGIO – Circus Salto is eind april en begin mei te zien in Dronryp, Sint Annaparochie en Berltsum. De circustent staat 28 april achter de Poiesz in Dronryp. De voorstelling begint om 14.00 uur. Op 29 en 30 april op de parkeerplaats De Waaie in Sint Annaparochie. De voorstellingen beginnen dan respectievelijk om 15.00 en 14.00 uur. De show in Berltsum is 3 mei vanaf 15.00 uur te zien op het parkeerterrein bij de sportvelden. Het Friese Circus Salto presenteert een nieuwe show met als titel ‘De Circuswinkel’. In de voorstelling worden de acts uit binnen- en buitenland op een verrassende wijze verbonden door een verhaal over de wonderlijke circuswinkel. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de website van Circus Salto. Ook zijn aan de kassa kaarten verkrijgbaar.

Lees verder »