DOS sluit seizoen af met winst op AVC

Het herenteam van DOS heeft het volleybalseizoen zaterdag afgesloten met een knappe 3-2 (14-25, 25-16, 25-18, 8-25, 15-11) overwinning op nummer drie AVC.De Akkrumers leken na de eerste set een gemakkelijke middag te gaan beleven, maar zoals zo vaak dit seizoen toonden de Kollumerzwagers veerkracht en zorgden zij ervoor dat het toegestroomde publiek met een prachtig duel beloond werd. Uiteindelijk trok de ploeg zelfs ook nog eens aan het langste eind.DOS sluit een mooi, maar veelbewogen seizoen, waarbij vooral het overlijden van trouw supporter en scheidsrechter Ybele Hietkamp de grootste impact had, af op een knappe vijfde plek met zestig punten uit tweeëntwintig duels. Daarmee evenaart de ploeg net niet het record van afgelopen seizoen.DOS sluit seizoen af met winst op AVC

Lees verder »