‘Expositie Nordwin in Zaailand geslaagd’

LEEUWARDEN – ,,Het waren geweldige dagen”, vertelt Anneke Schilstra, docent mbo-bloem & design van Nordwin College, over de expositie en shows van de opleiding in Winkelcentrum Zaailand. Woensdag 19 en donderdag 20 april stond een deel van het winkelcentrum in het teken van URBAN, zoals de studenten hun evenement hadden genoemd. ,,De studenten hebben erg hard gewerkt om hun zelf ontworpen en gemaakte producten te kunnen presenteren en het is gelukt. Ik ben hartstikke trots op ze.” De studenten van MBO-bloem & design toonden hun groene visie op bloemwerk, design en mode. Bezoekers konden de expositie bekijken en donderdagavond waren er twee Urban Shows waar studenten prachtige creaties lieten zien van gerecycled materiaal met bijpassend bloemwerk. Met een optreden van DJ Jurre als klap op de vuurpijl.

Lees verder »