Extra avondopening modelspoormuseum

SNEEK – Niet alleen kinderen komen massaal af op het Festijn van Bouwstenen in het modelspoormuseum in Sneek. Ook veel volwassenen blijken iets met LEGO te hebben. Reden voor het museum om op dinsdagavond 25 april extra open te zijn van 19.00 tot 21.30 uur. Bezoekers kunnen dan zowel het Festijn van Bouwstenen als het museum bezoeken. Het Festijn bestaat uit een prachtige eenmalige tentoonstelling met drie grote treinbanen, unieke vrachtauto’s, een werkende kermis en een grote kapel met werkend orgel. Verder zijn er unieke modellen van treinen waaronder de SIK die naast het station in Sneek staat. Het Festijn is voor iedereen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs voor het museum. Het Festijn van Bouwsteentjes is in het leegstaande gedeelte van het station in Sneek naast het Nationaal Modelspoor Museum. In de meivakantie van tot en met 30 april elke dag geopend op maandag en zondag van 13.00 tot 17.00...

Lees verder »