Foto’s: Meezingen en meedeinen met Motel Westcoast

HEERENVEEN – Motel Westcoast zorgde zaterdagavond voor een volle bak in het Posthuis theater in Heerenveen. Er werd volop meegezongen en meegedeind. In deze bijzondere zesde editie reisden  de topvocalisten: Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Brenda Bee en Julian Thomas samen met hun vijfkoppige band van Oost naar West via Route 66, dwars door de USA.  Ze begonnen in New York waar de meeste immigranten in Amerika aan wal kwamen om hun American Dream na te jagen, waarna de band vanaf Chicago de beroemde Route 66 volgde en allerlei muzikale ontmoetingen had om uiteindelijk uit te komen aan de zonnige Westcoast. Nummers van legendarische groepen als Eagles, Crosby Stills & Nash, Fleetwood Mac, The Byrds, Doobie Brothers, The Beach Boys, Paul Simon, Chicago, Kansas, Toto en Billy Joel zorgden voor een feest der herkenning. Maar ook bands die beïnvloed zijn door deze herkenbare sound kwamen voorbij; allemaal acts die...

Lees verder »