Gratis kennismaking met beachvolleybal activiteiten van BEACH HEERENVEEN

HEERENVEEN – Vanaf 8 mei gaan de beachvolleybal activiteiten van BEACH HEERENVEEN los op de beachvelden van Sportstad Heerenveen. De gehele eerste week kan iedereen gratis en vrijblijvend langs komen om kennis te maken! Naast instuifmiddagen, kennismakingslessen en vrije speelavonden worden er ook clinics aan basisscholen gegeven. BEACH HEERENVEEN is in april 2017 opgericht om beachvolleybal activiteiten aan te bieden op de velden van Sportstad Heerenveen. Beach Heerenveen neemt de activiteiten van HEVOC BEACH over, de beachafdeling van volleybalvereniging Hevoc ’89. Hevoc ’89 ondersteunt Beach Heerenveen in al haar activiteiten. Van mei t/m augustus worden er beachvolleybal trainingen op de beachvelden van Sportstad Heerenveen aangeboden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor vrije speelavonden. Er kan per maand aangemeld worden zodat er rekening gehouden kan worden met eventuele vakanties. Het bericht Gratis kennismaking met beachvolleybal activiteiten van BEACH HEERENVEEN verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »