Ingezonden: Van Der Valk laat maar komen…..

Graag wil ik even reageren op het artikel van Kees de Jong in de HC van 16\04 over de eventuele komst van Van der Valk naar Heerenveen. Als je zo fel van leer trekt vind ik dat je ook de feiten op tafel moet hebben. Er is een onderzoek gedaan door de gemeente wat mij logisch lijkt. Je wilt weten wat voor impact een hotel op deze locatie heeft. (Zet je het zomaar neer dan heb je veel problemen achteraf). Dit onderzoek wees uit dat er genoeg hotelkamers waren maar dat er een kwaliteitsslag gemaakt kan worden. Hier ben ik het mee eens. Er was in het onderzoek helaas geen rekening gehouden met grootschalige horeca en zalenverhuur aan de rand van de stad. Dit heeft zeker invloed op een fragiel centrum wat worstelt met leegstand en haar imago/DNA. Ik neem aan dat je ook geen outlet- of winkelcentrum aan de...

Lees verder »