John Mons wint vijfde editie open Oosterbierumer biljarttoernooi

OOSTERBIERUM – John Mons is zaterdag winnaar geworden van de vijfde editie van het open Oosterbierumer biljarttoernooi. Hij versloeg in de A-klasse in een spannende finale Teun van der Molen. Derde werd Izaak Syswerda. Het toernooi werd gespeeld over twee avonden en een zaterdag. Er waren drie klassen, met in totaal bijna vijftig deelnemers. Zij speelden op biljarts in dorpshuis It Mienskar. Het toernooi stond onder leiding van scheidsrechter Harry Mons met zijn assistent-scheidsrechter Gerrit Jan Visser. Uitslagen A-Klasse 1. John Mons, 2. Teun van der Molen, 3. Izaak Syswerda. Hoogste serie: Rinus Kamminga. B-klasse 1. Klaas Donath, 2. Petrus Houtsma, 3. Gerrit van der Meij. Hoogste serie: Koos Vrieswijk. C-klasse 1. Albert van der Wal, 2. Ester Donath, 3. Stefan Stuiver. Hoogste serie: Jurjen de Vries.

Lees verder »