Koningsdag 2017 is Brocantiek de Linde te Haskerhorne geopend!

HASKERHORNE: Stoere meubels, accessoires, industriële lampen, glas in lood en oude & antieke bouwmaterialen met een verhaal, dat is waar Brocantiek de Linde voor staat! Nieuwsgierig geworden? Kom dan op Koningsdag (27 April) naar ons vintage walhalla, gevestigd in de oude zuivelfabriek van Haskerhorne met ruim 2200 m² vintage winkelplezier! Op Koningsdag organiseren wij een heuse “rommelmarkt” in onze winkel. Hierbij bieden wij niet alleen onze eigen geselecteerde artikelen tegen scherpe prijsjes aan, maar kun je ook zelf een plekje reserveren voor je eigen verkoop! Wij hopen natuurlijk op mooi zonnig weer, maar mocht dit niet zo zijn dan hebben we binnen voldoende ruimte. Wil je een plaatsje reserveren? Je kunt je aanmelden via onze mail info@brocantiekdelinde.nl, social media of via telefoonnummer 0614043690. Kom je deze dag ook even bij ons snuffelen en sneupen? De koffie, thee én oranjebitter staan voor je klaar! Onze winkel is geopend van 9.30 tot...

Lees verder »