‘Lemmer op de kop’ afgesloten met Rondje Dok

LEMMER Nieuwe toeristische attractie in het centrum van Lemmer, een wandeling langs de monumentale panden in het hartje van het centrum Lemmer. Tijdens de bijeenkomst ter gelegenheid van de afsluiting van het project Lemmer op de kop de herinrichting van het centrum van Lemmer is een infobord onthuld. Sander de Rouwe, Gedeputeerde van de Provincie Fryslân, verrichtte deze onthulling. Dit bord is in goede samenwerking tussen Stichting Oud Lemmer en de gemeente De Fryske Marren gerealiseerd. Het infobord maakt deel uit van totaal vijf borden die rondom het vaartwater door het centrum van Lemmer, Het Dok en de Binnenhaven zijn geplaatst. Op het bord zijn oude foto’s te zien, die genomen zijn op de locatie waar de borden staan. Hierdoor wordt het verleden en heden met elkaar verbonden. In 3 erkende talen wordt informatie verstrekt verwoord. De vierde “taal” is tekst in het Lemsters. Daarnaast zijn de borden voorzien van...

Lees verder »