Nationaal Concours Hippique Dokkum zoekt enthousiaste vrijwilligers en bestuursleden

DOKKUM – Voor het publiek is er nog weinig zichtbaar, maar de voorbereidingen voor de 78ste editie van het Nationaal Concours Hippique Dokkum zijn in volle gang. Over acht weken staat het Tolhuispark in Dokkum volledig in het teken van het grote paardensportevenement. Op zaterdag 24 juni is het evenement gratis te bezoeken voor jong en oud. Het bestuur van het concours is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en bestuursleden die in de aanloop, tijdens en na afloop van het evenement de handen uit de mouwen willen steken. Voorzitter Hubert Raadsma: “We zijn op zoek naar vrijwilligers en bestuursleden in diverse disciplines. Onze PR-commissie zoekt bijvoorbeeld tekstschrijvers en mensen die onze website en social media kanalen beheren. Maar daarnaast zijn we ook op zoek naar mensen die willen helpen met de opbouw en afbouw van het evenement, verkeersregelaars, parkeerwachters, enzovoorts. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@chdokkum.nl of een privé berichtje...

Lees verder »