Ninja Warrior’ Dennis List schopt het tot de finale

UTRECHT  – De uit Sneek afkomstige Dennis List heeft het tot de finale geschokt in de televisiestrijd Ninja Warrior. Razendsnel en behendig klom, sprong en vloog de geboren Sneker Dennis List (20) over het beroemdste en zwaarste obstakelparcours naar de finale van het tv-programma Ninja Warrior. De in Sneek geboren klimmer wist in een tijd van 3.34 minuten de blauwe knop te bereiken van dit ingewikkelde en loodzware parcours. Met die tijd haalde hij de finale op zijn sloffen. Het parcours van de voorronde en die van de halve finale leverde de deze klimmer in ieder geval geen problemen op. Slechts  15 atleten van de in totaal 250 sporters  uit een selectie van 1000, slaagden er in om het hele parcours af te leggen. Aankomende donderdag is te zien of deze enige Fries die zich wist te plaatsen het finaleparcours weet te volbrengen en zich de elfde Ninja Warrior ter Wereld mag noemen.  

Lees verder »