Passantenhaven Woudsend officieel geopend

WOUDSEND – Gedeputeerde Sietske Poepjes en wethouder Maarten Offinga hebben donderdag 20 april de passantenhaven in Woudsend officieel geopend. Hiermee zijn de projecten van Het Friese Merenproject in Woudsend afgerond. Wethouder Offinga prees de inwoners van Woudsend voor hun betrokkenheid en initiatieven bij Het Friese Merenproject. De haven is bedoeld voor passanten die een bezoek aan Woudsend willen brengen. Vanaf 8 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds kunnen waterrecreanten gratis gebruik maken van de passantenhaven. Het gebied tussen de passantenhaven het MFC De Driuwpôlle is ingericht als een plein. Voorzitter van Dorpsbelang Woudsend nam de genodigden mee voor een verkorte tocht langs de 11-stegentocht. Deze tocht is een initiatief van het dorpsbelang. Aan de hand van bordjes, een folder en een website kunnen bezoekers Woudsend ontdekken. In de zomer wordt deze tocht geopend.                      

Lees verder »