Project Dijkverbetering Ameland zet hekken één dag open

AMELAND – Op zaterdag 20 mei 2017 kunnen geïnteresseerden weer een deelnemende bouwplaats bezoeken tijdens de Dag van de Bouw. Aannemerscombinatie Van den Herik – Jansma Drachten stelt tijdens deze dag van 10.00 tot 16.00 uur gedeeltes van het werkterrein open op de Waddenzeedijk van Ameland. Een uniek kijkje achter de hekken!  Programma Dag van de Bouw Bezoekers kunnen op drie locaties terecht tijdens de Dag van de Bouw. De keet van de aannemerscombinatie Van den Herik – Jansma Drachten aan de Veerweg, te Nes is toegankelijk. Er worden video’s getoond van de werkzaamheden tot nu toe. Op het parkeerterrein bij de keet is er van alles te beleven voor kinderen;  Zo is er een springkussen, kunnen ze vlaggetjes kleuren en mega bellen blazen. Dat maakt een bezoek aan de bouwplaats ook voor de allerkleinsten leuk! Op de Oude Steiger, te Nes is de loslocatie van dichtbij te bewonderen. Daar...

Lees verder »