Quick Stick hockeyspelers uitgenodigd voor selectietrainingen Nationale Opleidingsteam B

HEERENVEEN – Maar liefst vijf Quick Stick hockeyspelers zijn uitgenodigd voor de selectietrainingen voor het Nationale Opleidingsteam B seizoen 2017/2018. Voor de meisjes betreft het Anna Dijksma, Eline Schuur en Sophie Tuin (zie foto). Zij spelen momenteel allemaal in Quick Stick MC1. Bij de jongens is Quick Stick keeper (JC1) Roel Disseldorp uitgenodigd. Terwijl Rens van den Berg (JC1) dit seizoen al bij de geselecteerden van het Nationale Opleidingsteam zit. Dit betekent dat Quick Stick nu 2 jongens-leden heeft die zich kunnen plaatsen voor volgend seizoen. In mei en juni volgen nog drie selectietrainingen bij Kampong in Utrecht. Na de laatste training op 19 juni wordt bekend gemaakt welke spelers zich plaatsen voor het Nationale Opleidingsteam B voor volgend seizoen. Als club is Quick Stick bijzonder trots dat zij maar liefst 5 spelers mogen afvaardigen naar deze selectietra

Lees verder »