Ritmische gymnasten Be Quick Franeker in de prijzen bij regiokampioenschappen

OOSTWOLD/FRANEKER – Een aantal ritmische gymnasten van gymclub Be Quick Franeker heeft zaterdag een medaille gewonnen bij de regiokampioenschappen in Oostwold. Hieronder een door de club zelf ingestuurd verslag. De Be Quick gymnasten hebben goed gepresteerd en sleepten meerdere titels in de wacht. De wedstrijd begon op de ochtend met de jongste categorieën. Hier kwam Lis Stinstra in actie met een lint en een oefen ingezonden materiaal waarmee zij een mooie derde plaats behaalde. Daarna waren de benjamins aan de beurt met duo en individueel hoepel. Helaas werden hier en daar wat foutjes gemaakt, maar toch mooie plekken behaald; AnnekeHannema 5e, Tira de Jong 6e, Fardau Olthof 8e. De uitslagen van de duo’s waren: 6e plaats voorTira en Fardau en 8e plaats voor Anneke en Fardau. De pre-junioren volgden, waarbij Kim Zijlstra een heel nette oepeloefening draaide en daarmee het hoogste podium plekje behaalde. Haarclubgenootje Sophia Lettinga kwam op een...

Lees verder »