Spannend acroweekend voor Adonis Drachten

ZWOLLE – De tweede plaatsingswedstrijd voor de A en B lijn was een spannende voor de sporters van Adonis. In Zwolle gingen de acro teams niet alleen de strijd aan om podium plaatsen maar ook om NK en zelfs EK tickets. Het was een weekend met blijdschap en teleurstellingen. Zaterdagochtend begon succesvol voor pupillen damespaar Charissa Delfsma en Ilse Meeuwis. Een prachtige en strakke oefening werd beloond met 24.400 punten, waarmee Charissa en Ilse een zilveren medaille haalden en deelname aan het NK een feit is. Pupillentrio Gioia Bosma, Aimee Althof en Jelien Timmermans lieten een strakke oefening zien en waren blij met hun prestatie, maar helaas vielen de punten van de jury een beetje tegen. Met 23.300 punten werden zij zevende. Pupillen trio Ilse Hoeksma, Gabriella Dijkstra en Jannie Bos hadden de vorige wedstrijden een beetje pech, maar lieten deze laatste wedstrijd een foutloze en mooie oefening zien. Voor deze dames...

Lees verder »