VIDEO: VIOD VR1 handhaaft zich definitief na puntendeling met Heerenveen

Het waren uiteindelijk twee invallers die VIOD op de valreep van de wedstrijd tegen Jong Heerenveen een niet meer verwacht punt bezorgden. Uit een corner van Lisanne Kempe kopte Femke Mulder in de 85e minuut raak. Vlak na rust was het Kim van Velzen die Jong Heerenveen op voorsprong had gezet. Door deze remise stapten de VIOD-spelers als winnaar van het veld. Hun doel was namelijk bereikt: handhaven in de hoofdklasse. Jong Heerenveen strijdt met nog vier teams om nacompetitie om degradatie te voorkomen.De kwaliteiten van een trainer wordt door veel bestuurders (te) vaak beoordeeld op grond van behaalde kampioenschappen. Maar VIOD-trainer Freddy Bollegraaf mag de handhaving met zijn meiden met hoofdletters op zijn C.V. zetten. Misschien wel de grootste prestatie ooit van het vlaggenschip van de vrouwentak van VIOD. Vanaf minuut één hoorde je de nieuwbakken trainer van VIOD, afkomstig uit Leek, niet klagen over de leegloop die VIOD...

Lees verder »