VV Kollum sterkste in derby tegen WTOC

De voorbereidingen voor de derby begon in Kollum al op donderdag met de sfeeractie van de K-side tijdens de afsluitende training met een groots vuurwerk, de spelers beloonden deze actie door de meer spannende dan goede derby tegen WTOC de drie punten thuis te houden.Onder leiding van scheidsrechter Strampel uit Heerenveen was de eerste kans in de openingsfase voor de gasten, een voorzet van Tedo de Bruin werd door Andries Dijkstra goed verwerkt. Vervolgens wist Fokke Zijlstra een actie van Benjamin Zondervan tot corner te verwerken. De grootste kans was er na een kleine tien minuten spelen voor Gerard van Zonneveld, die op een terugspeelbal goed anticipeerde, maar zag zijn inzet via de onderkant lat weer terug in het veld komen. De derby wilde niet echt op gang komen en bleven de kansen weg, de scherpte bij Kollum was er niet echt en de gasten konden, mede door misschien het gebrek...

Lees verder »