VV Nieuweschoot stijgt twee plaatsen

HEERENVEEN – Zondag was v.v. Nieuweschoot op Sportpark de Greiden gastheer van v.v. Black Boys. De Snekers wonnen de 2 laatste zondagwedstrijden op rij en wist aan de hand van de Spaanse middenvelder Josué Molina Perez doordeweeks met 4 – 3 te winnen van Irnsum. In een eerste helft pal in de wind was Black Boys geregeld gevaarlijk met lange halen in de zestienmeter van de thuisploeg. Ná rust knalde de thuisploeg erop en wervelde langs de zwarthemden. Een verdiende 5 – 1 eindstand prijkte na 90 minuten op het scorebord. Met twee last-minute wisselingen door blessure- en verslaapperikelen startte v.v. Nieuweschoot wederom met 3 centrale verdedigers. Het spel van de gasten was voorspelbaar. Óf de uitblinkende Perez werd gezocht of met lange ballen werd de lange spits van Black Boys gezocht. De verdediging van Nieuweschoot stond goed en gaf uitstekend rug- en ruimtedekking. V.v. Nieuweschoot counterde een aantal keer...

Lees verder »