Wecycle steunt Naturij bij inleveren afgedankte elektrische apparaten

DRACHTEN  – Inwoners van de gemeente Smallingerland steunen De Naturij met hun  oude föhn of spaarlamp. De actie begint komende vrijdag. Wie vanaf vrijdag afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inlevert op de milieustraat, kan daarmee De Naturij ondersteunen. Hoe meer er wordt ingeleverd, hoe groter de kans dat het goede doel een sponsorcheque van 1.000 euro van Wecycle ontvangt. De inleveraars zelf maken kans op een nieuw apparaat. Wecycle organiseert de inzameling en recycling van e-waste in Nederland. Wie op de gemeentelijke milieustraat e-waste inlevert, kan ter plekke met een smartphone inchecken op de Wecycle-actiesite. GPS (Global Positioning System) stelt vast of de inwoner echt op de milieustraat is. Vervolgens kan de inwoner punten scoren voor het gekozen lokale goede doel. De 25 gemeenten met de meeste punten per inwoner, ontvangen van Wecycle een sponsorcheque van 1.000 euro voor het goede doel. De actie loopt tot en met 31...

Lees verder »