Werkzaamheden op de Snitserdyk (N354)

SNEEK – Van 5 mei tot en met 15 mei werkt provincie Fryslân ’s nachts en in de weekenden aan de Snitserdyk tussen Tsienzerbuorren en de A32. De weg is toe aan onderhoud en krijgt daarom een nieuwe laag asfalt. Het gaat om het deel vanaf het kruispunt Reduzum/Irnsum tot aan de opritten naar de A32. De werkzaamheden worden in de weekenden van 5 tot en met 8 mei en 12 tot en met 15 mei uitgevoerd. De weg is tijdens deze weekenden afgesloten van vrijdags 19.00 uur tot maandags 06.00 uur. Op doordeweekse dagen is de weg overdag open. De weg is dan alleen ’s nachts afgesloten van 19.00 uur tot 06.00 uur. Omleidingsroute De omleidingsroute voor verkeer vanuit Sneek gaat van Dearsum, via Winsum (N384) richting Leeuwarden (N359). Verkeer vanuit Leeuwarden rijdt in tegenovergestelde richting. De omleidingsroute wordt ter plekke met gele borden langs de weg aangegeven. Meer...

Lees verder »