Zilver voor Heerenveense acrogymnaste

HEERENVEEN – Zaterdag werd er in Zwolle weer een plaatsingswedstrijd voor het NK Acrogym gehouden. Hoewel de dertienjarige Inge Speerstra uit Heerenveen met haar partners Marieke Hulder en Robin Luinge het NK limiet in hun vorige wedstrijd al ruim gehaald had, maakte zij van deze wedstrijd opnieuw een succes. Met een schitterende oefening wisten de dames in de categorie Pupillen, de jongste leeftijdscategorie op hoog niveau, een zilveren podiumplaats te behalen. Op slechts 0,05 achter de gouden positie was dit een prachtige prestatie om trots op te zijn. Inge traint bij de Acro Academy Noord Nederland, een topsport stichting in Marum, en hoopt ook op de Nederlandse Kampioenschappen Acrogym, op 18 juni in Ahoy, Rotterdam, een podiumpositie te kunnen veroveren. Van links naar rechts op de foto : Inge Speerstra, Robin Luinge en Marieke Hulder

Lees verder »