15e editie van de Lopers voor Rollersdag Katlijk/Mildam!

MILDAM: De werkgroep Lopers voor Rollers organiseert jaarlijks een dag voor (oud)inwoners uit Katlijk en Mildam die slecht ter been zijn. Vanwege het 15-jarig jubileum is er dit keer een extra feestelijk programma. De gasten zullen tussen 10.00 en 10.30 worden ontvangen in het Thomastsjerkje in Katlijk met vrolijke klanken van een draaiorgel. Daarna is het tijd voor een kop koffie/thee met gebak en zal onze burgemeester, dhr. T. van der Zwan, deze dag openen. De wandeling gaat dit jaar gaan naar de boerderij van de familie Jongsma aan de W.A. Nijenhuisweg. Hier krijgen de Lopers en de Rollers een rondleiding door de nieuwe stal. Als iedereen terug is in het kerkje zal er een heerlijke lunch klaar staan. ’s Middags is het duo Myla te gast. Zij zullen muziek maken op accordeon en harmonica. Er zullen ook liedjes worden gespeeld die meegezongen kunnen worden. Dit alles natuurlijk onder het...

Lees verder »