Abraham-pepermuntrol van King

SNEEK – Pepermuntmerk King uit Sneek speelt tijdens Koningsdag in op het feit dat Koning Willem–Alexander 50 jaar wordt, door met een speciale editie te komen van haar pepermuntrol, in de vorm van een Abraham- rol. De rollen van het pepermuntmerk zullen éénmalig met ‘Abraham’ bedrukt worden. Tijdens het bezoek van de Koning aan Tilburg worden deze rollen uitgedeeld. Daarnaast zal het merk de Tilburgse bewoners Abraham letterlijk laten zien, door eveneens langs die route verrekijkers uit te delen, met daarop de tekst “Heb jij Abraham al gezien”. Tot slot feliciteert het merk de koning door uitingen langs de route. Het is niet de eerste Koninklijke actie van King. Het typisch Nederlandse pepermuntmerk haakte al in op de troonopvolging door met de kingsize rol te komen. En eerder sloegen zij de Oranje PeperMUNT en werd er King Krijt uitgedeeld om het plekje op de vrijmarkt op Koningsdag te claimen.

Lees verder »