Agenda | Koningsnacht en -dag met muziek en vrijmarkt

LEMMER De Koningsnacht Lemmer 2017 start woensdagavond 26 april om 20.00 uur, in de overdekte tent op het Schulpen. Tot en met Koningsdag staat daar een populair muziekfestijn op het programma. Zo treden de Lemster Wiven, Bbrainstorm en Soulciety op. Op 27 april staan Clown Magic Dennis, Brückenbauer, Las Bandidas en Heyfever op het podium. Tuff Enuff sluit het festijn af. Koningsdag wordt weer groots gevierd in Lemmer en omstreken. Langs de Kortestreek aan de haven en op het Fedde Schurerplein staan de kinderen en ouders met allerhande koopwaar op de vrijmarkt. Van 10.00 tot 11.00 uur is het Koningsconcert door Excelsior op de Kortestreek voor de Kerk bij de Visserman of in de kerk als het regent. Het Woudagemaal is ook geopend. In Bantega kunnen de kinderen opnieuw hutten bouwen. Vanaf 13.30 uur knutselt de jeugd aan hun zelfgebouwde paleis. De Oranjevereniging kan nog wel wat hout gebruiken. Kinderen...

Lees verder »