Asieldieren van de week | Cindy en Daisy

LEEUWARDEN – Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om uw aandacht voor asieldieren. Het gaat deze week om de Vlinderhondjes Daisy en Cindy, een moeder en dochter, van ongeveer 10 en 8 jaar oud. Ze hebben heel wat achter de rug (zie het verhaal van Cindy: dewissel.dierenbescherming.nl/cindy). Deze twee dames verdienen daarom een supergoed plekje en worden alleen als koppel en alleen in Leeuwarden (of directe omgeving) geplaatst! Daisy en Cindy zijn ontzettend lieve en vrolijke hondjes. Ze zijn niet eenkennig en zitten het liefst bij je op schoot en lopen de hele dag om je heen. Wel iets waar je echt van moet houden. Ook buiten doen ze het keurig. Ze lopen netjes aan de lijn en lopen ook aan een lijn voor twee hondjes tegelijk. Medisch gezien was er van alles aan de hand. Wat we konden doen hebben we gedaan: nagels geknipt, huid gewassen, gebitjes gesaneerd, knie operatie uitgevoerd...

Lees verder »