Bijzondere opening expositie Oud Speelgoed bij Museum de Grutterswinkel

LEEUWARDEN – De nieuwe expositie over oud speelgoed wordt vrijdagmiddag 28 april in Museum de Grutterswinkel in Leeuwarden geopend. In samenwerking met Het Andere Museum van Oldtimer tot Kant en Boomsma staat er een bijzondere middag op de agenda. De expositie, met onder andere Dinky Toys en Meccano, wordt geopend door Marchienes en Jan-Kees Geersing van Het Andere Museum van Oldtimer tot Kant. Om 15.30 geven vader en zoon Geersing een interessante lezing over het belang van de samenwerking tussen kleine musea en over het oude speelgoed, dat Museum de Grutterswinkel van Het Andere Museum van Oldtimer tot Kant mag lenen voor de expositie. Bezoekers kunnen daarna op eigen gemak de expositie bekijken. Na afloop kan er worden genoten van een glaasje Beerenburg dat wordt aangeboden door Boomsma. De expositie over oud speelgoed is te bezichtigen tijdens de openingstijden van Museum de Grutterswinkel: dinsdag tot en met zaterdag van 10.00...

Lees verder »