BoekStart en CoderDojo in bibliotheek Heerenveen

HEERENVEEN – Op vrijdag 5 mei is er vanaf 10.00 uur een BoekStart-inloopochtend voor (groot)ouders met baby’s en peuters in de bibliotheek van Heerenveen. Omdat het dan Bevrijdingsdag is, maakt de bibliotheek er een feestje van met boekjes over muziek. Er kan volop meegelezen en meegezongen worden. Op vrijdag 12 mei is de jeugd van 7 tot 17 jaar vanaf 15.00 uur welkom in de bibliotheek voor CoderDojo, waarbij wordt gewerkt met de Ozobot. Er is plaats voor 15 deelnemers. BoekStart Tijdens BoekStart-inloopochtenden kan men vragen stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, kennismaken met voor de baby of peuter geschikte materialen, ervaringen uitwisselen en wordt er voorgelezen. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. BoekStart bevordert het lezen met jonge kinderen. Met de baby of peuter op schoot een boekje ontdekken, stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van het kind. Het verhoogt de concentratie en  versterkt de band tussen...

Lees verder »