CD-Presentatieconcert groot mannenkoor Noord-Nederland in Drachten

Het Groot Mannenkoor Noord-Nederland geeft op zaterdag 6 mei om 14.30 uur een concert in De Oase in Drachten en presenteert haar nieuwe CD. Het koor geeft dit voorjaar vier presentatieconcerten. Het projectkoor is uitgegroeid tot een hechte groep zangers met een eigen sound. De ervaren mannenkoordirigent Martin Mans smeedt de stemmen tot een geheel en zet een ware prestatie neer. Het koor werkt op projectbasis en is bedoeld voor mannen die meer willen zingen naast het lidmaatschap van hun reguliere koor. Ook voor zangers met onregelmatig werk is het zingen op projectbasis aantrekkelijk. De nieuwe CD heeft de titel ‘Groot Mannenkoor Noord-Nederland in Concert’ met Martin Zonnenberg aan het orgel en Rineke de Wit sopraan. De opnamelocatie is de Friese Martinikerk in Bolsward. De inhoud bevat spirituals, geestelijke liederen en klassieke werken zoals: ‘Soon and very soon, Houd mij vast, Nader mijn God, bij U, He’s only a prayer...

Lees verder »