Evergreens en Stedelijk in bevrijdingsconcert

SNEEK – Gemengd Koor Evergreens en het Stedelijk Muziekkorps Sneek verzorgen vrijdag 5 mei in de Baptistenkerk aan de Selfhelpweg in Sneek het bevrijdingsconcert. in dit speciale concert wordt een aantal nummers gezamenlijk uitgevoerd. Naast het spectaculaire Oh Fortuna staan ook het gedragen Conquest of Paradise en het bekende  I know him so well op het programma. Daarnaast brengen orkest en koor nog eigen nummers. Een gezamenlijke uitvoering was lange tijd een wens van beide verenigingen. Op de bijzondere datum van 5 mei gaat het gebeuren. De beide dirigenten: Tseard Verbeek en Johan Velthuis hebben een mooi programma samengesteld waarbij zowel het koor als het muziekkorps volledig tot hun recht komen. Het wordt een heel spektakel! Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar in de kerk. De kaartverkoop start op 5 mei om 19.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur. Wilt u meer weten? Bezoek dan onze websites:...

Lees verder »