Geslaagde zeskamp op dorpsfeest in Oudeschoot

OUDESCHOOT –  Afgelopen weekend vond aan de van Leeuwenhoekweg in Oudeschoot het jaarlijkse dorpsfeest van de buurtdorpen Oudeschoot, Heerenveen-zuid en Nieuweschoot weer plaats. Dit jaar 3 dagen in plaats van 4. Vrijdagochtend werd er begonnen met een combinatie van koningsspelen en dorpsfeest voor de schoolkinderen uit de dorpen, de kinderen gaan ontbijten, spelletjes doen en als afsluiting samen eten. Avonds speelde toneelvereniging “Op de kop verkeerd” de klucht “Boerenbont en rode lampjes” van Carl Slotboom. Zaterdagmiddag kwam de sportieve kant van de dorpsgenoten weer boven tijdens de jaarlijkse zeskamp. Altijd leuk om te zien hoe soms de snelheid van de jeugd het toch aflegt tegenover de oudere garde die iets meer het verstand gebruikt, en andersom. Zaterdagavond ging het los in de tent met de uit De Knipe afkomstige “FOUTE SJOW” deze heren hebben vorig jaar bewezen dat ze zowel jong als oud helemaal uit hun dak kunnen laten gaan,...

Lees verder »