Het Pand Grou in teken van KunstreKen

GROU – Het Pand Grou organiseert tot en met 12 mei voor de vierde maal een schilderswedstrijd voor amateurs. De ingebrachte werken van tachtig amateurschilders worden momenteel geëxposeerd bij ‘Het Pand Grou’ en bij diverse winkeliers in het centrum. Een vak- en publieksjury  gaat de ingebrachte werken beoordelen. De opening van KunstreKen werd onlangs verricht door Ivo Krikke, voorzitter van de Business Club in Grou. Hij sprak zijn grote waardering uit voor Yneke Fokkens en Abe Dijkstra, de drijvende krachten achter Het Pand Grou en hun vrijwilligers. Het Pand is ontstaan vanuit het initiatief  om amateur kunstenaars een podium te geven in een leegstaand pand aan de Hoofdstraat. Afgelopen jaar moest er gedwongen verhuisd worden, maar dankzij inzet van Promotie Grou en Bussines Club is er heel snel een oplossing gevonden. Promotie Grou had zelf plannen voor een naastgelegen leegstaand pand, maar heeft het generous afgestaan aan Het Pand. Promotie Grou heeft een plaatsje...

Lees verder »