JCI Pubquiz voor het goede doel een groot succes

HEERENVEEN – Op woensdag 19 april 2017 organiseerde JCI Heerenveen de eerste JCI Pubquiz voor het goede doel in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. 27 Teams bestaande uit collega’s, buren, vrienden of familie lieten hun hersenen kraken over verschillende lastige Pubquiz-vragen. Van tv-tunes, foto’s van filmscènes met legopoppetjes tot vragen over muzieknummers met het woord “heart” erin. De avond werd gepresenteerd door quizmaster Thijs de Jong van Quizbroers.  De 4 beste teams gingen met aantrekkelijke prijzen naar huis. Deze werden gesponsord door Tapasrestaurant Gusto, Restaurant ’t Gerecht, Beijk Catering, Bowling & Partycentrum Heerenveen. De opbrengst van deze avond wordt samen met nog andere inkomsten aan het einde van dit jaar geschonken aan het goede doel. JCI Heerenveen viert dit jaar haar 2e lustrum en heeft daarom besloten in 2017 maar liefst 3 lokale goede doelen te steunen. Hart voor Heerenveen, Stichting de Barones en Speelgoedbank Heerenveen mogen aan het...

Lees verder »