Judo Kings pakken clubbeker in Stiens

Afgelopen zaterdag 22 april was een erg succesvol weekend voor de Judo Kings uit Feanwâlden, Akkrum, Burgum en de Westereen. Voor het eerst in lange tijd hadden de Kings weer eens een erg sterk toernooi in de regio, hooguit 20 minuten rijden voor de judoka’s en ze waren in Stiens waar Judoschool Poelstra een sterk toernooi met klein internationaal karakter organiseerde, de Friese Masters.Kampioenen van de Kings waren Milou Hendriks (-36kg) uit Grou, Berber Ludema (-44kg) uit Dokkum, Troy vd Veen (-46kg) uit Jistrum en Mark Klokman (-34kg) uit Feanwâlden. Het zilver werd gewonnen door Minke de Ruiter (Westereen), Quinten vd Veen (Westereen) en Brian Smid (Westereen). Het brons werd vervolgens gewonnen door Rixt Geertsma (Feanwâlden), Elske van der Veen (Noordburgum) en Ivan Terpstra (Rinsumageest).Door deze successen werden de Kings aan het einde van het toernooi gekroond tot beste club van het toernooi. Op plek twee stond Team Coolen uit Noord-Brabant...

Lees verder »