Kinderactviteit Kiek ons es! bij Museum Martena

FRANEKER – Museum Martena houdt in de meivakantie de kinderactiviteit Kiek ons es! Kinderen kunnen daarbij op vrijdag 28 april, woensdag 3 mei en donderdag 4 mei van 14.00 tot 15.30 uur een workshop volgen. Voorafgaand bekijken de deelnemers onder begeleiding de tentoonstelling JA! Coba. Die bestaat uit portretten van allerlei groepen mensen. In de workshop wordt er op doorgegaan. De kinderen bepalen dan wat hun groepsidentiteit is. Ze mogen kiezen uit voorwerpen waarmee ze vervolgens op de foto gaan. De groepsfoto krijgt elk kind na afloop mee naar huis. De activiteit wordt gehouden door POWOW. Daarin wordt het project van OladieCoba voortgezet. Er geldt een deelnamebedrag. Opgeven kan via info@museummartena.nl en via 0517-392192.

Lees verder »