Kledingverkoop door Kids Need in Boornbergum

BOORNBERGUM – Van dinsdag 2 mei tot en met zaterdag 6 mei houdt Kids Need een grote verkoop van tweedehands baby-, kinder- en volwassenkleding in dorpshuis ‘t Bynt aan Westerbuorren 1 in Boornbergum. Kids Need biedt kleding aan voor kinderen, tieners, mannen en vrouwen, ook grote maten en positiekleding. Afgelopen december sloot Kids Need de deuren in het centrum van Drachten, in afwachting van de opening op een nieuwe locatie. Dat liep anders dan gedacht. Daarom is gezocht naar een tijdelijke locatie voor de verkoop van de voorjaar- en zomerkleding. Al vijftien jaar verkoopt Kids Need tweedehands kleding. De kleding wordt ingebracht en door een team geselecteerd. Hierdoor blijft de mooiste en leukste kleding over. De prijzen liggen vast en zijn laag. Een heel geschikte manier voor ‘de kleine portemonnee’ of voor de liefhebber om de kasten te vullen met een mooie zomergarderobe. De hele week worden de rekken steeds bijgevuld zodat er dagelijks...

Lees verder »