Open dag UCP spellenvereniging Leeuwarden

LEEUWARDEN – UCP spellenvereniging houdt zaterdag 29 april tijdens het jaarlijkse internationale event ‘Tabletop Day’ een open dag voor jong en oud die geïnteresseerd zijn in bordspellen. Gedurende de hele dag (van 13.00 tot 01.00 uur) kun je Buurthuis Rengerspark (Singelstraat 22) binnen lopen om verschillende bordspellen te spelen. Naast de verschillende bordspellen is er ook de mogelijkheid om Magic: The Gathering, Yu-gi-oh! en Pokémon trading card game te spelen. Bezoekers die graag wargames spelen kunnen ook deze dag terecht. Tevens kun je deelnemen aan ons toernooi en wordt er een leuke loterij gehouden, wie weet win jij een van de leuke prijzen. We spelen naast de bovenstaande spellen: Catan, Stenen Tijdperk, Machi Koro, Andor, Sushi Go en Terra Mystica – en nog veel meer. En mocht je thuis een spel hebben liggen waarvoor je al lang medespelers zocht, dan breng je die natuurlijk mee! Entree voor deze dag is gratis...

Lees verder »