Slotavond biljartclub DTD seizoen 2016/2017

Voorzitter Kees Veenstra heette 37 leden welkom op de slotavond van de competitie. Voordat de uitslag bekend werd gemaakt  van de competitie en de prijsuitreiking hiervan werd er nog een klein tournooitje gespeeld over 2 ronden waarbij het librespel en het bandstoten werd gespeeld, de winnaars hiervan waren: Rika Hoekstra, Klaas de Boer en Jan VisserDe uitslagen van de competitie in het librespel van het afgelopen seizoen waren:Maandaggroep:1. Jan Lautenbach 511 punten2.Willem Kingma 499 punten3. Herman Kempenaar 492 puntenDinsdaggroep:1. Henk Nauta 587 punten2. Teake van Wieren 549 punten3. Th.van der Meulen 538 puntenPopke Dijkstra behaalde bij de Maandaggroep 175 caramboles in 25 beurten een gemiddelde van 7 met een hoogste serie van 45, een prachtig resultaat. Ook Bas de Haan en Jan Zuidersma lieten met series van respectievelijk 40 en 38 hun kwaliteiten zien. Th. van der Meulen behaalde op de laatste competitieavond de derde plaats dit ten koste van W....

Lees verder »