Succesvolle tweede plaatsingswedstrijd FK voor WIK-FTC

NIEUWEHORNE – Afgelopen weekend vond de tweede plaatsingswedstrijd voor de FK plaats. De turnsters van WIK-FTC hebben zich goed laten zien op de wedstrijdvloer onder leiding van Ellen van der Veen, Brigitte van den Bergh en Elly Pilat. Nouk en Nynke mochten het weekend starten op de vroege zaterdagochtend. Beide turnsters komen uit in de pupillen 1 N3 en wisten de vorige keer allebei op het podium te eindigen. Maar zoals elke wedstrijd start iedereen weer op 0. De dames begonnen goed op sprong en brug en maakten hier geen grote fouten. Balk, het zenuwentoestel, ging deze keer voor Nynke voortreffelijk en ze wist dan ook de zenuwen goed te bedwingen. Nouk had er iets meer moeite mee en had een aantal onnodige wiebels en een val wat helaas behoorlijk wat punten kostte. Op vloer mochten de dames hun wedstrijd gaan afsluiten en dit deden ze dan ook beiden met een keurige...

Lees verder »