Wereld Labyrintdag in Holwerd

HOLWERD – Op zaterdag 6 mei is het Wereld Labyrintdag. Wereldwijd worden dan om 13.00 uur labyrintlopen georganiseerd, met de titel “Walk as one”, als een concrete verbeelding van de behoefte aan harmonie en eenheid voor de wereld. De Doopsgezinde Gemeente Holwerd-Blija-Ternaard herbergt sinds september 2015 achter haar kerkgebouw aan de Stasjonswei 3 in Holwerd ook een labyrint. Het is alle dagen toegankelijk, maar op deze bijzondere dag is er een speciaal programma: 12.30 uur: verzamelen in de DG-kerk 12.45 uur: korte inleiding door Ida Boelhouwer Vervolgens kan een ieder naar buiten om het labyrint te “lopen”. Na afloop volgt er in de kerk nog een afsluiting van de middag. Iedereen is van harte welkom. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.

Lees verder »