Zwembad De Dobbe later open

NOORDWOLDE: Het frisse weer nodigt nog niet uit om in de open lucht te gaan zwemmen. Om die reden gaat openluchtzwembad De Dobbe in Noordwolde niet zaterdag open, maar op maandag 1 mei. Na het weekend lijken de temperaturen iets aangenamer te worden. Zwemmers kunnen maandag 1 mei vanaf 10.00 uur terecht in zwembad aan de Elsweg. Zaterdag 29 april kan er dus nog niet gezwommen worden, maar kan men wel abonnementen afhalen die in de voorverkoop zijn gekocht. Dit kan tussen 11.00 en 14.00 uur. Ook zijn er ter plekke nog abonnementen te koop. Waarom klanten kiezen voor Sinizon “Wij zijn echt super tevreden! Via kennissen werd Sinizon ons aangeraden, en de verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Prima service, een goed advies en een hele vriendelijke benadering. The post Zwembad De Dobbe later open appeared first on Flitsnieuws.nl.

Lees verder »