23e Ronde van Oranjewoud op zaterdag 6 mei

HEERENVEEN – Dit jaar wordt op 6 mei  voor de 23e keer de Ronde van Oranjewoud georganiseerd. Voorheen was dit alleen voor hardlopende atleten maar sinds vorig jaar  zijn er ook verschillende (mooie) routes  voor wandelaars. Start en finish zijn op de Abe Lenstraboulevard bij Sportstad Heerenveen. Het evenement wordt georganiseerd door de atletiekvereniging  AV Heerenveen. De deelnemers kunnen gebruik maken van de kleedkamers en douches van Sportstad. Inschrijven kan via; www.mijninschrijving.nl en is mogelijk tot 5 mei 22.00 uur. Wandelaars kunnen ook op 6 mei nog inschrijven tot 10.00 uur. Voor de hardlopers is inschrijven op 6 mei niet mogelijk. Het programma ziet er als volgt uit; De wandelaars kunnen kiezen uit 3 afstanden; 5 km, 15 km, 25 km. En kunnen starten vanaf 9.00 uur. Voor de hardlopers zijn er 4 afstanden; 5.2 km, 10 km, 16.1 km(10 Engelse mijlen) en 26 km. De start is om 11.00 uur, de 5,2...

Lees verder »