De Uitdaging: “Omgeving mooier maken”

In de rubriek De Uitdaging portretten van mensen met een bijzonder verhaal en de uitdaging in hun leven. Deze keer Udo de Goede, onder andere eigenaar van Beukenwoud Investments en winnaar van De Gouden Plak. Zijn familie had een bouwbedrijf. Maar zelf hoefde Udo de Goede (50) niet per se stenen te stapelen. Hij mocht wel graag hobbyen, timmeren en klussen. Vastgoed, gebouwen en projectontwikkeling was waar zijn interesses lagen. “Iets nieuws maken.” Udo wist toen nog niet dat hij het vastgoed in wilde. Hij had wel ondernemersdrang. Al snel had hij zijn eigen autopoetsbedrijf en schildersbedrijfje waar hij in de weekenden en vakanties voor werkte. Op zijn 23e kwam Udo in het vastgoed terecht toen hij als marktonderzoeker ging werken voor het vastgoedbedrijf van NMB Postbank Groep, de voorloper van ING. Vastgoed “Bij ING mocht ik in de keuken kijken. Als marktonderzoeker heb ik daar veel over het vastgoed...

Lees verder »