Doorloper | Dolfijntherapie heeft mij zoveel geholpen

LEEUWARDEN – Angela Tjepkema (33) is geboren en getogen Leeuwarder. Sinds haar geboorte is zij belast met de erfelijke zenuwaandoening HMSN X en zit daarom doorgaans in een rolstoel of scootmobiel. Dat en meer in deze Doorloper. Een relatie? Nee, ik ben en blijf lekker vrijgezel. Leeuwarden is voor mij… De stad waar ik ben geboren en getogen. Een stad waar ik heel erg trots op ben. Als ik baas van Leeuwarden was, dan… Zou ik de winkels, kroegen en restaurants rolstoelvriendelijker maken. Als Cambuur wint, dan… Ben ik heel blij. Ik ga al ruim tien jaar naar de wedstrijden van Cambuur. Ik hoop dat ze volgend jaar weer in de eredivisie gaan spelen, dat verdienen ze! Maak me wakker voor… Een lekkere barbecue op het strand met gezellige vrienden. Wat ik vroeger altijd wilde worden is… Verpleegkundige. Ik werd uiteindelijk… Ik ben helaas 80 tot 100% afgekeurd. Ik heb drie diploma’s in...

Lees verder »