Drie Koninklijke onderscheidingen in Heerenveen

HEERENVEEN: Burgemeester Tjeerd van der Zwan heeftwoensdagmorgen 26 april 2017 tijdens de Lintjesregen in de raadszaal van het gemeentehuis in Heerenveen een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan drie personen uit de gemeente Heerenveen. Mevrouw Wilhelmina Magdalena (Willy) Haanstra-Boersma uit Heerenveen Mevrouw Haanstra (69 jaar) is bij Koninklijk besluit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. 42 jaar vrijwilliger bij en bestuurslid van de korfbalclub Kinea in de Knipe 18 jaar voorzitter, secretaris comité en wijkhoofd van de Hartstichting Nederlands, afdeling Heerenveen 14 jaar bestuurslid van het shantykoor ‘de Preamsjongers’ in De Knipe Mevrouw Rika Willemina (Rieki) Kleinhesselink-Esselink uit Heerenveen Mevrouw Kleinhesselink (68 jaar) is bij Koninklijk besluit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Was 14 jaar initiatiefnemer en coördinator bij ‘De Zevensprong’ (woonvorm voor verstandelijk beperkte mensen) 32 jaar vrijwilliger bij de Oecumenische Basisgroep Heerenveen 32 jaar medewerker bij de Wereldwinkel Heerenveen 32 jaar organist, pianist bij de...

Lees verder »